Ready Solutions Oy:n energia-alan osaaminen vahvistuu

Asmo Rantanen on aloittanut Business Advisorin roolissa Ready Solutions Oy:n projektissa. Asmo työskentelee projektien ja ratkaisujen myynnissä sekä konsulttina energia-alan asiantuntijapalveluidemme parissa.

Asmolla on vuosien kokemus projektien ja asiantuntijapalveluiden myynnistä, ennen tuota rooliaan hän työskenteli pitkään energia-alalla erilaisissa myynnin, liiketoiminnan kehittämisen ja johdon tehtävissä. Viimeksi isompana kokonaisuutena Asmo oli toiminnanjohtajana Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:ssä.

Asmo on koulutukseltaan energiatekniikan DI Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta (nykyisin LUT).

Ota yhteyttä Asmoon energia-alan palveluihimme liittyvissä kysymyksissä!

asmo.rantanen@readysolutions.fi

+358407022128

Tilaa energiauutiskirje!

Saat mielenkiintoista energiatoimialaan liittyvää sisältöämme tilaamalla uutiskirjeen!

Marketing by