Mehiläinen

Mehiläinen luottaa Ready Solutions Oy:n HR-analytiikan osaamiseen. Kuuntele alta henkilöstöjohtaja Tatu Tulokkaan ajatuksia HR – analytiikasta (People Analytics). HR – analytiikka ei ole vain HR – raportointia vaan merkitykseltään paljon laajempaa.

Mehiläisellä HR – analytiikkaa lähdettiin uudistamaan, tavoitteena moderni tiedolla johtaminen HR – datalla, analytiikka sekä ratkaisun integrointimahdollisuudet muihin järjestelmiin. Projekti oli mielenkiintoinen, sillä Mehiläinen on Suomen suurimpia yksityisen terveydenhuollon yrityksiä jossa työntekijöitä ja ammatinharjoittajia on yli 21 800. Ready Solutions Oy:n konsulteilla on pitkä kokemus HR-analytiikan ratkaisujen rakentamisesta ja näin yhteistyö Ready Solutions Oy:n ja Mehiläisen välillä alkoi luontevasti.

Haluatko kuulla mitä muuta Tatu Tulokas ajattelee HR-analytiikasta? Anna tietosi alla olevaan uutiskirjeeseen, niin pääset katsomaan koko keskustelun:

Tilaa HR – analytiikan uutiskirjeemme!

Tilaajana saat mielenkiintoista HR – analytiikan sisältöämme ja näet pidemmän videon jossa Tatu Tulokas kertoo HR – analytiikasta.

Marketing by

Ota myös yhteyttä People Analytics - alueen palveluistamme vastaavaan:

jonne.poutiainen@readysolutions.fi