Ura Readylla

Tule mukaan tuottamaan asiakkaillemme Vaikuttavaa Analytiikkaa!

Tule mukaan luomaan Vaikuttavaa Analytiikkaa asiakkaillemme!

Ready Solutions on kasvanut asiakkaidemme luotettavana kumppanina kannattavasti vuodesta 2017 lähtien. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa ja tämän lisäksi meillä on toimipiste Kuopiossa.

Ratkomme asiakkaidemme data-analytiikan tarpeita kokonaisvaltaisesti liiketoimintastrategiasta teknisiin Azure Data Platformin yksityiskohtiin saakka.

Tutustu tarkemmin uraan Readyllä tästä.

Kasvu jatkuu, tule mukaan!

Kollegoiden ajatuksia Readysta:

Readyn porukka on vaikuttavaa. Meillä on laaja kattaus ja vaikuttava kokemus useista eri toimialoista ja teknologioista. Työnteko on ollut todella hauskaa, ideointi enemmän kuin sallittua, organisaatiorakenne erittäin ketterä ja sekä positiivinen asenne että tuki työkavereiden kesken on erinomaista!
Lauri
, Principal Consultant

Readyllä olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin kehittämään pilviratkaisuja asiakkaille. Työskentely on ollut inspiroivaa ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.
Eetu, Consultant

Asiakkaamme ajatuksia meistä:

Ready Solutions tuntee Microsoftin työkaluja hyvin ja osaavat proaktiivisesti ehdottaa ja kehittää moderneja ratkaisuja. Kehitystyö Readyn kanssa on aina ketterää ja reagointinopeus erinomainen.
Martin, Financial Controller, Mehiläinen Oy

Avoimet paikat

Lead AI Developer

+

Lead AI Developer:in tehtävissä rakennat erilaisia AI – sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin. Johdat myös Readyn sisäistä AI – kehitystä, erityisesti LLM-mallien hyödyntämisen osalta. Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta koneoppimisesta sekä AI-ratkaisuista sekä teoriatasolla että käytännössä. Sopivalla kandidaatilla on jo vuosia työkokemusta ja hänellä on osaamista esimerkiksi Python tai R-ohjelmointikielestä.

Readyllä rakennamme valmiita AI-ratkaisuja Azure-pilvipalveluun. Työssä ei tehdä pelkkiä powerpointteja tai PoC-harjoituksia, vaikka hyvästä esityskyvystä hyötyä onkin. Työ sopii henkilölle, joka haluaa tehdä innovatiivista työtä kasvuyrityksessä hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi rekrytointi@readysolutions.fi

Senior AI Engineer

+

Etsimme kokenutta kehittäjää Readyn Data & AI -tiimiin. Työssä rakennat skaalautuvia AI-ratkaisuja Azure-pilveen esimerkiksi teollisuuden toimialan asiakkaillemme. Sinulla on jo useamman vuoden osaaminen koneoppimismallien – kehityksestä ja olet kiinnostunut asiakastyöskentelystä. Teknisesti hallitset myös esimerkiksi Python, C#, Java tai Scala - ohjelmointikielen. Me Readyllä keskitymme Microsoftin Azuren pilvipalveluihin, joten myös mahdolliset Azure-sertifikaatit ovat kiinnostavia.

Haluatko mukaan voittavaan porukkaan?

Laita vapaamuotoinen hakemus rekrytointi@readysolutions.fi osoitteeseen!

Sales Director

+

Haluatko johtaa Data & AI – konsultointipalveluita tuottavan Ready Solutions Oy:n myyntiä aktiivisella ja käytännönläheisellä otteella, unohtamatta kuitenkaan myynnin prosessien ja työvälineiden kehittämistä?

Hyvä, liity mukaan ketterään porukkaan jossa on positiivinen asenne ja hyvä tuki uralla kehittymiseen. Meillä on jatkuvasti menossa mielenkiintoisia asiakashankkeita ja näitä referensseinä käyttäen pääset tarjoamaan yksityisen ja julkisen sektorin uusille asiakkaille vaikuttavia analytiikkapalveluita.

Ymmärrät ICT – palveluiden markkinaa, erilaisten organisaatioiden tarpeita, tunnistat relevantit päätöksentekijät ja osaat vaikuttaa heihin oikea-aikaisella sekä sisällöllisesti toimivalla viestinnällä. Pystyt konsulttiemme kanssa kokoamaan yhteen hankitun ymmärryksen asiakasorganisaation tarpeista ja luomaan ratkaisuesityksiä jotka vastaavat tarpeeseen. Myynnissämme keskeistä osaamista on kyky koota asioita yhteen ja sovittaa asiantuntijoidemme osaaminen vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Työ sovitetaan kokemukseesi ja tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi liiketoimintamme kehittämisessä. Tehtävän palkkaus perustuu kiinteään palkkaan sekä tuloksiin perustuvaan provisioon. Työ sisältää jonkun verran matkustamista kotimaassa sekä erilaisiin tapahtumiin osallistumista kaupallisesta näkökulmasta, mutta muuten pääsääntöisesti työtä voi tehdä Suomessa täysin etänä.

Arvostamme kokemusta myynnistä ICT – palveluiden toimialalla, Microsoftin teknologioiden tuntemista, uusasiakashankintaa, myynnin kehittämisen kokemusta sekä kykyä viestiä olennainen.

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää!

Mitä Ready Solutions tarjoaa

Mielekkäitä asiakashankkeita
Tavoitteisiisi sovitettavan henkilökohtaisen kehityssuunnitelman sekä tukea ja ohjausta.
Johtavan data-alustan kanssa työskentelyä ja oman osaamisen syventämistä.
Modernit teknologiat
Ketterää ja positiivista asennetta
Kilpailukykyisen palkkausmallin