Ura Readylla

Tule mukaan tuottamaan asiakkaillemme Vaikuttavaa Analytiikkaa!

Tule mukaan luomaan Vaikuttavaa Analytiikkaa asiakkaillemme!

Ready Solutions on kasvanut asiakkaidemme luotettavana kumppanina kannattavasti vuodesta 2017 lähtien. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa.

Ratkomme asiakkaidemme data-analytiikan tarpeita kokonaisvaltaisesti liiketoimintastrategiasta teknisiin Azure Data Platformin yksityiskohtiin saakka.

Tutustu tarkemmin uraan Readyllä tästä.

Kasvu jatkuu, tule mukaan!

Kollegoiden ajatuksia Readysta:

Readyn porukka on vaikuttavaa. Meillä on laaja kattaus ja vaikuttava kokemus useista eri toimialoista ja teknologioista. Työnteko on ollut todella hauskaa, ideointi enemmän kuin sallittua, organisaatiorakenne erittäin ketterä ja sekä positiivinen asenne että tuki työkavereiden kesken on erinomaista!
Lauri
, Principal Consultant

Readyllä olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin kehittämään pilviratkaisuja asiakkaille. Työskentely on ollut inspiroivaa ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.
Eetu, Consultant

Asiakkaamme ajatuksia meistä:

Ready Solutions tuntee Microsoftin työkaluja hyvin ja osaavat proaktiivisesti ehdottaa ja kehittää moderneja ratkaisuja. Kehitystyö Readyn kanssa on aina ketterää ja reagointinopeus erinomainen.
Martin, Financial Controller, Mehiläinen Oy

Avoimet paikat

Pilviarkkitehti

+

Etsimme Cloud Architect - nimikkeellä Azuren palveluihin erikoistunutta pilviarkkitehtiä liittymään kasvavaan yritykseen Ready Solutions Oy:n riveihin.

Ready Solutions Oy on vuonna 2017 perustettu Data & AI - palveluihin erikoistunut yksityisomistuksessa oleva kasvava yritys. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan analytiikan avulla vaikuttavuutta organisaationsa toiminnan johtamisessa sekä kehittämisessä. Toimimme kehityskumppanina data-alustojen kehittämisen, analytiikan, ennustamisen, tekoälyn ja dataintegraatioiden osa-alueilla. Palvelemme näillä edellä kuvatuilla alueilla yksityisiä ja julkisia organisaatioita.

Tehtävän kuvaus

Haluatko vetää Azuren palveluiden tuottamista asiakasprojekteissa sekä ottaa muutenkin näkyvää roolia palveluidemme kehittämisessä? Oletko pilviammattilainen, joka haaveilee projektityöskentelystä digitaalisten palvelujen parissa? Millä on jatkuvasti menossa mielenkiintoisia asiakashankkeita Azuren palveluihin liittyen ja pääset mukaan tuottamaan vaikuttavaa analytiikkaa. Pääset suunnittelemaan, kehittämään ja ylläpitämään pilvipalveluita. Työ sisältää jonkin verran presales – työtä tukien myyjiämme ratkaisuesitysten luomisessa asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Työ sovitetaan kokemukseesi ja tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi liiketoimintamme kehittämisessä.

Cloud Architect

 • Omaat vuosien kokemuksen erilaisista Microsoftin Azuren palveluista
 • Olet toiminut ratkaisuarkkitehtinä tai kohdealuearkkitehtinä jollain osa-alueista
 • Omaat sopivia Azuren sertifiointeja
 • Ennen kaikkea olet innostunut osaamisen kehittämisestä ja siitä että teknologiat myös todellisuudessa tuottavat arvoa asiakkaalle
 • Yhteistyö muiden tiimin jäsenten kanssa projektien toteuttamiseksi
 • Avainsanoja ovat Azure, Bicep, Visual Studio Enterprise / Visual Studio Code, IaC, Git, Azure DevOps, Azure DevOps Pipelines

Arvostamme

 • Azuren tietokantapalveluiden sekä erilaisten integraatiopalveluiden tuntemusta
 • Kokemusta muista pilvipalveluista kuten AWS, IaC – teknologioista (Terraform, Bicep / ARM – templates, Pulumi)
 • Voimassa olevaa Azure Solution Architect Expert – sertifikaattia sekä kokemusta joistain ohjelmointikielistä
  • Python ja .NET ovat meille keskeiset osaamiset
 • Ymmärrystä asiakkaiden tarpeista ja kykyä kehittää niihin ratkaisuja

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää! rekrytointi@readysolutions.fi

Azure Platform Lead

+

Etsimme Azure Platform Leadia liittymään kasvavaan yritykseen Ready Solutions Oy:lle.

Ready Solutions Oy on vuonna 2017 perustettu kokonaisvaltaiseen tiedonhallintaan ja analytiikkaan erikoisutunut konsultointipalveluita tarjoava yritys. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan analytiikan avulla vaikuttavuutta organisaationsa toiminnan johtamisessa sekä kehittämisessä. Toimimme kehityskumppanina data-alustojen kehittämisen, analytiikan, ennustamisen, tekoälyn ja dataintegraatioiden osa-alueilla. Palvelemme analytiikan alueella yksityisiä ja julkisia organisaatioita.

Tehtävän kuvaus

Haluatko vetää Azuren palveluiden tuottamista asiakasprojekteissa sekä ottaa muutenkin näkyvää roolia palveluidemme kehittämisessä? Meillä on jatkuvasti menossa mielenkiintoisia asiakashankkeita Azuren palveluihin liittyen ja pääset mukaan tuottamaan vaikuttavaa analytiikkaa. Työ sisältää jonkin verran presales – työtä tukien myyjiämme ratkaisuesitysten luomisessa asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Työ sovitetaan kokemukseesi ja tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi liiketoimintamme kehittämisessä.

 • Omaat vuosien kokemuksen erilaisista Microsoftin Azuren palveluista
 • Olet toiminut ratkaisuarkkitehtinä tai kohdealuearkkitehtinä jollain osa-alueista
 • Omaat sopivia Azuren sertifiointeja
 • Ennen kaikkea olet innostunut osaamisen kehittämisestä ja siitä että teknologiat myös todellisuudessa tuottavat arvoa asiakkaalle
 • Avainsanoja ovat Azure, Bicep, Visual Studio Enterprise / Visual Studio Code, IaC, Git, Azure DevOps, Azure DevOps Pipelines.

Arvostamme

 • Azuren tietokantapalveluiden sekä integraatiopalveluiden tuntemusta
 • kokemusta muista pilvipalveluista kuten AWS, IaC – teknologioista (Terraform, Bicep / ARM – templates, Pulumi)
 • Voimassa olevaa Azure Solution Architect Expert – sertifikaattia sekä kokemusta joistain ohjelmointikielistä
 • Python ja C# ovat meillä useimmiten projekteissa käytetyt ohjelmointikielet

Tehtävä täytetään sopvan henkilön löydyttyä. Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää! rekrytointi@readysolutions.fi

Lead AI Developer

+

Lead AI Developer:in tehtävissä rakennat erilaisia AI – sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin. Johdat myös Readyn sisäistä AI – kehitystä, erityisesti LLM-mallien hyödyntämisen osalta. Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta koneoppimisesta sekä AI-ratkaisuista sekä teoriatasolla että käytännössä. Sopivalla kandidaatilla on jo vuosia työkokemusta ja hänellä on osaamista esimerkiksi Python tai R-ohjelmointikielestä.

Readyllä rakennamme valmiita AI-ratkaisuja Azure-pilvipalveluun. Työssä ei tehdä pelkkiä powerpointteja tai PoC-harjoituksia, vaikka hyvästä esityskyvystä hyötyä onkin. Työ sopii henkilölle, joka haluaa tehdä innovatiivista työtä kasvuyrityksessä hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi rekrytointi@readysolutions.fi

Senior AI Engineer

+

Etsimme kokenutta kehittäjää Readyn Data & AI -tiimiin. Työssä rakennat skaalautuvia AI-ratkaisuja Azure-pilveen esimerkiksi teollisuuden toimialan asiakkaillemme. Sinulla on jo useamman vuoden osaaminen koneoppimismallien – kehityksestä ja olet kiinnostunut asiakastyöskentelystä. Teknisesti hallitset myös esimerkiksi Python, C#, Java tai Scala - ohjelmointikielen. Me Readyllä keskitymme Microsoftin Azuren pilvipalveluihin, joten myös mahdolliset Azure-sertifikaatit ovat kiinnostavia.

Haluatko mukaan voittavaan porukkaan?

Laita vapaamuotoinen hakemus rekrytointi@readysolutions.fi osoitteeseen!

Sales Director

+

Haluatko johtaa Data & AI – konsultointipalveluita tuottavan Ready Solutions Oy:n myyntiä aktiivisella ja käytännönläheisellä otteella, unohtamatta kuitenkaan myynnin prosessien ja työvälineiden kehittämistä?

Hyvä, liity mukaan ketterään porukkaan jossa on positiivinen asenne ja hyvä tuki uralla kehittymiseen. Meillä on jatkuvasti menossa mielenkiintoisia asiakashankkeita ja näitä referensseinä käyttäen pääset tarjoamaan yksityisen ja julkisen sektorin uusille asiakkaille vaikuttavia analytiikkapalveluita.

Ymmärrät ICT – palveluiden markkinaa, erilaisten organisaatioiden tarpeita, tunnistat relevantit päätöksentekijät ja osaat vaikuttaa heihin oikea-aikaisella sekä sisällöllisesti toimivalla viestinnällä. Pystyt konsulttiemme kanssa kokoamaan yhteen hankitun ymmärryksen asiakasorganisaation tarpeista ja luomaan ratkaisuesityksiä jotka vastaavat tarpeeseen. Myynnissämme keskeistä osaamista on kyky koota asioita yhteen ja sovittaa asiantuntijoidemme osaaminen vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Työ sovitetaan kokemukseesi ja tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi liiketoimintamme kehittämisessä. Tehtävän palkkaus perustuu kiinteään palkkaan sekä tuloksiin perustuvaan provisioon. Työ sisältää jonkun verran matkustamista kotimaassa sekä erilaisiin tapahtumiin osallistumista kaupallisesta näkökulmasta, mutta muuten pääsääntöisesti työtä voi tehdä Suomessa täysin etänä.

Arvostamme kokemusta myynnistä ICT – palveluiden toimialalla, Microsoftin teknologioiden tuntemista, uusasiakashankintaa, myynnin kehittämisen kokemusta sekä kykyä viestiä olennainen.

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää!

Mitä Ready Solutions tarjoaa

Mielekkäitä asiakashankkeita
Tavoitteisiisi sovitettavan henkilökohtaisen kehityssuunnitelman sekä tukea ja ohjausta.
Johtavan data-alustan kanssa työskentelyä ja oman osaamisen syventämistä.
Modernit teknologiat
Ketterää ja positiivista asennetta
Kilpailukykyisen palkkausmallin