Sovellukset

Analytiikan työkalujen ja sovellusten käyttöönotto sekä automatisointi

Analytiikan työkalujen ja sovellusten käyttöönotto sekä automatisointi

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään tehokkaasti hankkimiaan järjestelmiä ja ottamaan nopeasti käyttöön uusia sovelluksia ja työkaluja kun niiden kyvykkyyksiä halutaan hyödyntää toiminnassa sekä automatisoimaan analytiikkaan liittyviä tehtäviä ja prosesseja. Tiedon käsittelyn ja integroinnin asiantuntijamme auttavat liittämään ratkaisuun tarvittavat lähdejärjestelmät.

Käyttäjien yleisimmin käyttämät työkalut ovat Power BI raportointiin sekä Power Apps raportointiin liittyvän tiedon syöttämiseen.

Power BI on erittäin monipuolinen Business Intelligence -työkalu jonka avulla osaava kumppani tai organisaation oma tehokäyttäjä rakentaa ja julkaisee nopeasti raportteja organisaatiolle. Kun tietoja yhdistetään useista lähteistä ja monesti esim. useista Exceleistä, jotka päivittyvät säännöllisesti ja saattavat sisältää duplikaattitietoja, on kuitenkin apua kumppanista joka osaa tiedonhallinnan. Alla esimerkkikuva Power BI -näkymästä.

Power BI

Harvemmin tiedetään, että Power Apps on ns. low-code kehitysväline, eli vaatii vähät tai ei ollenkaan ohjelmointitaitoja. Power Apps:n avulla voidaan nopeasti tehdä sovellus, jonka avulla voidaan syöttää analytiikan apuna tarvittavia lisätietoja. Power BI-raportin ja Power Apps-sovelluksen yhdistäminen tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Alla olevassa kuvassa punaisten raamien sisällä esimerkki Power App -sovelluksen upottamisesta raporttinäkymään. Sovelluksen avulla kirjataan tässä tapauksessa budjettitietoja:

Power BI ja Power Apps

Sama Power Apps -sovellus voidaan näppärästi julkaista toimimaan natiivisti mobiililaitteilla ja kännyköillä.

Sovellukset -asiantuntemukseemme liittyvät ratkaisut ja palvelut

Ratkaisut

Mallipohjat

Palvelut

Konsultointipalvelut

Koulutus

Tutustu
Azure Data Platform

Tutustu

Referenssit

Näin sovellukset ovat auttaneet asiakkaidemme toimintaa

Mehiläinen – Edistyksellistä HR-analytiikkaa

Tutustu tarinaan

Mehiläinen – Talousraportoinnin automatisointi

Tutustu tarinaan

Leppäkoski – ketterä liiketoimintatiedon hallinta-alustaa

Tutustu tarinaan